Τοποθεσία

Το νησί της Θάσου βρίσκεται στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, απέναντι από την πόλη της Καβάλας. Είναι ένα πανέμορφο καταπράσινο νησί με υπέροχες παραλίες και πεύκα που φτάνουν μέχρι την θάλασσα και αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο που την επισκέπτονται για τις διακοπές τους κάθε χρόνο.

Χάρτης Ελλάδος
Χάρτης Ελλάδος
Αρχαίο Θέατρο Θάσου
Αρχαίο Θέατρο Θάσου

Η Σκάλα Μαριών βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλευρά της Θάσου. Αποτελεί το λιμάνι του χωριού Μαριές. Παλαιότερα το χωριό αυτό αποτελούνταν μόνο από αλιείς και ναύτες. Σήμερα οι κάτοικοι ζουν από την αλιεία, την ελαιοκομία, την μελισσοκομία αλλά και τον τουρισμό.  Το φιλόξενο πνεύμα που διακατέχει τους κατοίκους τους οδήγησε στο να δραστηριοποιηθούν στον τουριστικό τομέα με προσεγμένα καταλύματα για κάθε επισκέπτη. Το χωριό αυτό είναι ιδιαίτερα γραφικό, είναι χτισμένο αμφιθεατρικά σε έναν ήρεμο και πολύ όμορφο κόλπο και αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν ηρεμία και γαλήνη στις διακοπές τους. Εκεί θα περπατήσετε κατά μήκος της παραλίας και θα βρείτε πολλές ταβέρνες όπου θα απολαύστε φρέσκο ψάρι, ουζομεζέδες και ντόπιο τσίπουρο αλλά και καφετέριες.

Σκάλα Μαριών
Σκάλα Μαριών
Σκάλα Μαριών
Σκάλα Μαριών

Η παραλία του Ατσπά είναι ένας πολύ όμορφος και γραφικός κολπίσκος στην έξοδο του χωριού Σκάλα Μαριών με κατεύθυνση προς Λιμενάρια. Είναι πόλος έλξης όλων των τουριστών που επισκέπτονται το νησί γιατί θεωρείται μία από τις καλύτερες παραλίες του νησιού. Συνδυάζει το ήσυχο περιβάλλον, τα γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά, και τη χρυσαφένια ψιλή άμμο. Είναι ιδανική για οικογένειες με παιδιά λόγω των ρηχών νερών. Υπάρχει επίσης beach volley και ξαπλώστρες με ομπρέλες που μπορείτε να ενοικιάσετε. 

Παραλία του Ατσπά
Παραλία του Ατσπά
Παραλία του Ατσπά
Παραλία του Ατσπά
Al Mare Villas Θάσος Ενοικιαζόμενες Μεζονέτες
Ηλιοβασίλεμα στην παραλία του Ατσπά
Ηλιοβασίλεμα στην παραλία του Ατσπά
Ηλιοβασίλεμα στην παραλία του Ατσπά